HTML

Mindennapi Betevések

Enni kell. Dolgozni is kell. A kettőt pedig össze kell egyeztetni. Ezért fanyalodunk rá a rendelés rémségére. Olvassátok hát beszámolóinkat a rendelésekkel kapcsolatos élményeinkről.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bolognai Bajok

2010.02.10. 13:54 v_lad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(képünk erősen illusztrációs jellegű)

Rendelés - Soprano : Bolognai spagetti (690), 2db áfonyás palacsinta (250).

A rendelés visszaigazolását követő több mint másfél órás, szemkopogós éhséggel megvert várakozás csak az előjáték volt. A Bolognai érdekes, Lasagne-re hajazó koncepcióban érkezett. A doboz alján a sajt és hús arányához mérve legalább 50%-os túlsúlyban jelen lévő tészta feküdt, rajta a hús és sajt alkotta pogácsa. Még a tányérra kiöntés és összekeverés sem segít, a massza végleg összetapadt, késsel kellett darabolni a felszívott tészta mellé. Az ízvilág kielégítőnek volt nevezhető, bár nem emelkedett a szabvány menza feeling fölé. A fahéjjas palacsinták tölteléke aránytalanra sikerült. Az első darab erősen alultöltött volt, mintha üres tésztát majszolnék. A másodikba pedig annyi löket jutott, hogy mire az utolsó darabját is lenyeltem, úgy éreztem a számban felrobbanó fahéj bomba levitte a nyelvemet is.

Eichgab

Szólj hozzá!

Címkék: soprano

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapibetevesek.blog.hu/api/trackback/id/tr811745542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása